GEZOND EN DUURZAAM WONEN

Fijn wonen, maar ook aan de planeet denken.
Heijmans ONE is gezond, duurzaam en circulair.

GEZOND WONEN

Heijmans wil een gezonde leefomgeving vormgeven. Door te ontwikkelen, bouwen, in stand te houden en te verbinden. Heijmans ONE helpt hierbij!
Een gezonde woning draagt enorm bij aan woongenot. Licht en geluid spelen daar een grote rol bij. Omdat de Heijmans ONE een vrijstaande woning is, is er geen overlast van de buren. Daarnaast schijnt er door de grote ramen veel daglicht naar binnen. Dat maakt het een prettige woning om in te leven.

DUURZAME MATERIALEN

Een groot deel van de Heijmans ONE bestaat uit duurzaam hout uit gecertificeerde bossen. De andere gebruikte materialen zoals de kunststof kozijnen en het stalen dak zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor is er minimaal onderhoud nodig.

ALL-ELECTRIC

Heijmans ONE kent drie uitvoeringen: Kickstarter, Cruise Control en Overdrive. Heijmans ONE is all electric en bij de Overdrive wordt 60% van de warmte hergebruikt. Ook worden hierbij 9 zonnepanelen geleverd. Dit maakt dat de energierekening van een gemiddelde ONE zo’n €35,- per maand is. Heijmans ONE belast het milieu, en de portemonnee van de bewoner, dus minimaal.

CIRCULAIR

Een Heijmans ONE gaat 30 tot 50 jaar mee en heeft dus meerdere ‘levens’. Doordat de woning makkelijk verplaatsbaar is, kan hij naar een andere plek verhuizen. Dit maakt Heijmans ONE niet alleen circulair in materiaal, maar ook in gebruik

Neem contact met mij op
Heb je vragen over financieringsmogelijkheden voor Heijmans ONE? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.