GEZOND EN DUURZAAM WONEN

Je wil fijn wonen, maar denkt ook aan de planeet.
Heijmans ONE is gezond, duurzaam en circulair.

GEZOND WONEN

Een gezonde woning draagt enorm bij aan je woongenot. Licht en geluid spelen daar een grote rol bij. Omdat de Heijmans ONE vrij staat, is er geen geluidsoverlast van buren. Daarnaast schijnt er door de grote ramen veel daglicht naar binnen. Dat maakt het een prettige woning om in te leven.

DUURZAME MATERIALEN

Een groot deel van Heijmans ONE bestaat uit hout uit gecertificeerde bossen. De andere gebruikte materialen zoals de kunststof kozijnen en het stalen dak zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor is er minimaal onderhoud nodig.

ALL-ELECTRIC

Heijmans ONE is all-electric en 60% van de warmte wordt hergebruikt. Er zitten standaard negen zonnepanelen op het dak. Dat heeft als resultaat dat de gemiddelde ONE een energierekening heeft van ongeveer € 35,- per maand. Heijmans ONE belast het milieu dus minimaal.

CIRCULAIR

Een Heijmans ONE gaat 30 tot 50 jaar mee en heeft dus meerdere ‘levens’. Doordat de woning gemakkelijk verplaatsbaar is, kan hij naar een andere plek verhuizen. In de toekomst wil Heijmans via deze website het platform Second ONE starten, waarop de woningen gekocht en verkocht kunnen worden. Zo wordt hergebruik van Heijmans ONE gestimuleerd en verspilling voorkomen.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Ontvang relevante updates over Heijmans ONE.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen
  • Nuttige informatie rondom het kopen van de Heijmans ONE 
  • Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
    Dat lees je in ons privacy statement.